Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Merken

Een tas is een onmisbaar product. Het is een onwijs handig product waar je vele kanten mee op kunt. Wil je ook graag van de voordelen van een tas profiteren? Dan heb je in ons assortiment ontzettend veel keus. Je hebt daarbij de keus uit allerlei soorten merken. Deze merken leveren hoge kwaliteit, hebben een uitgebreid assortiment en hebben een gerenommeerde naam op weten te bouwen. Wij nemen geen genoegen met iets minder dan perfectie; mede daarom vind je alleen A-merken in ons assortiment terug.

Ons assortiment

Als je een kijkje in ons assortiment neemt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is ontzettend uitgebreid te noemen. Je ziet simpelweg allerlei soorten kleuren, vormen en designs terug komen. Dat is te danken aan de merken die de laptoptassen maken. In ons assortiment vind je de volgende merken terug: American Tourister, Eastpak, Kipling, Samsonite, SuitSuit en Travelite. Al deze merken hebben een gigantische naam op weten te bouwen. Dat heeft men voor elkaar gekregen door simpelweg veel kwaliteit aan te bieden. Kwaliteit is belangrijk en dat weten deze merken. Bovendien zijn deze merken in staat om prachtige tassen te leveren.

In de verschillende categorieën vind je overigens niet altijd dezelfde merken terug. We hebben namelijk een categorie ‘Koffers’. Daar vind je geen producten van bijvoorbeeld Eastpak, maar juist wel van Samsonite.

Redenen om deze merken bij Tassenkiezer.nl te kopen

Wil je graag producten van de bovengenoemde merken aanschaffen? Dan zit je bij Tassenkiezer.nl goed. Op onze website hebben wij een uitgebreid assortiment van de topmerken. Daarnaast zijn wij óók in staat om de producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Je kunt voor een relatief zacht prijsje de trotse eigenaar van een Eastpak rugtas of Samsonite kofferset worden. Wat wens je nog meer?