Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kipling

In 1987 werd in Antwerpen het bedrijf Kipling opgericht. Destijds had niemand in kunnen denken hoe ontzettend groot dit merk zou gaan worden. In de afgelopen jaren is Kipling uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van hand- en boekentassen. Deze tassen zijn van hoge kwaliteit en bieden veel waar voor hun geld. Kortom: genoeg redenen om eens naar het assortiment van Kipling te kijken.

Ons assortiment

Bij Tassenkiezer.nl vind je ontelbaar veel producten terug. Deze producten worden enkel door de beste merken vervaardigd, waaronder Kipling dus. Het merk staat bekend, zoals hierboven reeds benoemd, om de hand- en boekentassen. Deze tassen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken en hebben stuk voor stuk een fraai design. Door de jaren heen heeft Kipling het assortiment steeds verder uit weten te breiden. Tegenwoordig behoren fraaie rugzakken, reistassen en schooltassen óók tot het assortiment van dit Belgische bedrijf.

Leuk detail: het merk is vernoemd naar de auteur van The Jungle Book. Volgens de bedenkers van het merk was Kipling een makkelijke naam om te onthouden. Daar hebben ze zeker gelijk in, niet waar?

Redenen om Kipling producten bij Tassenkiezer.nl te kopen

Als je producten van Kipling koopt, ben je simpelweg verzekerd van prima kwaliteit. Je kunt voor een lange periode met ontzettend veel plezier van de tassen gebruik maken. Dat is zeker het geval als je de producten bij Tassenkiezer.nl koopt. Wij zijn namelijk in staat om de producten bijzonder voordelig aan te bieden. Voor een zacht prijsje kan je al de trotse eigenaar van een Kipling tas worden. Daar zegt niemand nee tegen.

We nodigen je van harte uit om eens ons volledige assortiment te bekijken. Vergelijk alle producten van Kipling met elkaar en sla direct je slag. Het kopen van Kipling producten bij Tassenkiezer.nl is veilig én goedkoop!