Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Samsonite

Als we het over reiskoffers hebben, denken veel mensen direct aan Samsonite. Dit merk is absoluut een begrip geworden in de reiswereld. Waar dat te danken aan is? Aan de hoge kwaliteit, aan het uitgebreide assortiment en aan de goede service. Het van origine Amerikaanse bedrijf bestaat al sinds 1910 en is tegenwoordig wereldwijd actief. Zo staat men ingeschreven in Luxemburg, hebben ze een hoofdkantoor in Hong Kong en staan ze ook in Hong Kong op de beurs genoteerd.

Ons assortiment

Koffers, laptoptassen, rugzakken, reistassen en handtassen. Dat is eigenlijk het volledige assortiment van Samsonite in het kort. Met name de koffers zijn ontzettend populair. Deze zijn van hoge kwaliteit, zien er bijzonder fraai uit en zijn in veel varianten verkrijgbaar. Dat geldt overigens ook voor de andere tassen van het merk. Samsonite heeft simpelweg een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten.

In onze webshop kan je ook de categorie kinderkoffers vinden. Wist je dat Samsonite ook speciale koffers voor kinderen heeft ontworpen? Deze koffers hebben een vrolijk design, zijn compact en zijn ontworpen in samenwerking met Disney. Ontzettend leuk voor je kinderen dus!

Redenen om Samsonite producten bij Tassenkiezer.nl te kopen

Wil je kwalitatief hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen aanschaffen? Dan zit je goed bij Samsonite én bij Tassenkiezer.nl. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van producten van Samsonite. Bovendien zijn wij in staat om deze producten voordelig aan te bieden. Je kunt dus voor een zacht prijsje een prachtige koffer, tas of rugzak aanschaffen. Als je dit doet, weet je zeker dat je van een lange levensduur kunt genieten. De producten van Samsonite zijn van de hoogste kwaliteit; één van de redenen waarom Samsonite in ons assortiment opgenomen is. Bekijk direct ons assortiment van Samsonite en sla je slag!