Over ons

Voor veel mannen, vrouwen en zelfs voor kinderen is een tas een modieus item geworden. Een tas is een aanvulling op de outfit en is dan ook bijzonder geliefd. Daarbij hebben we het niet alleen over handtassen, maar ook over rugtassen, laptoptassen en handige reistassen. Bij Tassenkiezer.nl zijn we ervan overtuigd dat een tas een onmisbaar product is.

Wij liepen met het idee rond om het voor iedereen mogelijk te maken om hun gedroomde tas te kopen. Dit wilden wij voor elkaar krijgen door een uitgebreid assortiment aan te bieden. En zie hier: bij Tassenkiezer.nl heb je een ongelooflijk uitgebreid assortiment. We bieden alleen maar tassen van A-merken aan, zodat je van de hoogste kwaliteit verzekerd bent.

De oprichting van deze webshop is dus opgericht uit een droom. Een droom om een ieder kennis te laten maken met zijn/haar nieuwe tas. Een droom om iedereen blij te maken met zijn/haar nieuwe tas. Die droom hebben we uiteindelijk verwezenlijkt en draagt nog steeds bij aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je, zoals gezegd, alleen maar tassen van A-merken terug. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van de tassen waarborgen. Als je in een nieuwe tas investeert, wil je tenslotte hier zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Dat is alleen mogelijk als je voor een kwalitatief hoogwaardige tas gaat. Naast de hoge kwaliteit hechten wij ook veel waarde aan het prijskaartje van de tas. Kort gezegd: we streven naar een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Alle tassen uit ons assortiment zijn dan ook tamelijk voordelig aan te schaffen.

Wil jij ook graag je nieuwe tas kopen? Dan ben je bij Tassenkiezer.nl aan het juiste adres. Vergelijk bij ons allerlei soorten tassen met elkaar en koop direct, veilig en goedkoop je nieuwe tas!