Reiskoffers

Welke koffer neem je mee op reis?

Welke koffer neem je mee op reis?

Ga je binnenkort heerlijk op vakantie? Dan moet je nu alvast de voorbereidingen gaan treffen. Zo is het aan te raden om goed na te denken welke koffer je mee gaat nemen. Met welke koffer heb je voldoende ruimte? En welke koffer sluit exact aan op jouw reis. In dit artikel helpen we jou daar graag een handje mee. Per soort vakantie benoemen we welke koffer (of tas) je het beste mee kunt nemen.

Rondreis

Ga je een lange rondreis maken? Dan is het handig dat je voldoende opbergruimte hebt en dat de koffer niet al te zwaar is. In dat geval kunnen we absoluut een zachte koffer of een reistas zonder wielen aanraden. Deze producten bieden ongelooflijk veel ruimte én zijn ook nog eens handig in gebruik. Bij een rondreis moet je immers de tas redelijk vaak ergens naar toe tillen. Met een zachte koffer of een reistas zonder wielen zit je dan goed.

Vliegvakantie

Ga je heerlijk met het vliegtuig naar een zonnig land? Dan kunnen we absoluut een harde koffer of een reistas met wielen aanraden. Met een harde koffer weet je zeker dat deze niet beschadigd raakt in/bij het vliegtuig. Een reistas met wielen komt ook prima uit op een luchthaven. Met name op Schiphol moet je soms een behoorlijke afstand afleggen. Dan is het wel zo makkelijk als jouw tas met je mee kunt rijden.

Weekendje weg

Ga je een weekendje weg? Ga je bijvoorbeeld een stedentrip maken? Dan zit je goed met een weekendtas of met een handbagage koffer. Met deze producten hoef je geen bagage in te checken (scheelt geld en tijd) en je kunt precies genoeg bagage meenemen. Bovendien hoef je niet te zeulen met een overdreven zware koffer. Nee, voor een weekendje weg heb je juist behoefte aan een compacte tas of een compact koffertje.