Rugtassen

Alle soorten rugtassen op een rijtje

Alle soorten rugtassen op een rijtje

Ben je op zoek naar een nieuwe rugtas? Dan heb je bij Tassenkiezer.nl meer dan genoeg keus. In ons assortiment vind je namelijk meerdere soorten rugtassen terug. Deze soorten rugtassen zijn vervolgens ook weer in allerlei varianten te verkrijgen. Je hebt, kortom, meer dan genoeg keus. Maar, welke soorten rugtassen kunnen we onderscheiden?

Backpacks

Je kunt allereerst voor een backpack kiezen. Dat is een rugtas die met name voor reizen bedoeld is. Veel jongeren die naar Azië trekken om rond te reizen, maken gretig gebruik van een backpack.

Casual rugtassen

Een casual rugtas is prima geschikt voor het dagelijkse leven. De rugtassen zien er fraai uit en bieden meer dan voldoende opbergruimte.

Heren & dames rugtassen

Voor de heren en dames bestaan speciale rugtassen. Een dames rugtas verschilt bijvoorbeeld op het gebied van design en kleur ten opzichte van een heren rugtas. Dankzij ons uitgebreide assortiment kan je altijd jouw gedroomde rugtas vinden, ongeacht of je een man of een vrouw bent.

Kinder rugtassen

Ook voor kinderen hebben we geschikte rugtassen in ons assortiment. De zogeheten kinder rugtassen zijn speciaal voor kinderen op maat gemaakt.

Laptop rugtassen

De laptop rugtassen zijn iets dikker dan een gemiddelde rugtas. Hierdoor bieden ze meer bescherming aan een laptop. Ook zie je in een dergelijke rugtas een speciaal afgesloten vak voor een laptop.

Outdoor rugtassen

Voor de sportievelingen bestaan er ook speciale rugtassen; de outdoor rugtassen. Dergelijke rugtassen komen prima van pas bij fietstochten, wandeltochten of bij het hardlopen. Deze tassen zijn wind- en waterdicht.

Trolley rugtassen

Een trolley rugtas is een veelzijdige rugtas; deze tas kan je namelijk ook als trolley gebruiken. Handig voor op reis of op je werk.