Rugtassen

De Eastpak Out of Office: de populairste rugzak van Eastpak

Ben je op zoek naar een nieuwe rugtas? Dan is de kans behoorlijk groot dat je uiteindelijk in het assortiment van Eastpak gaat kijken. Dit merk heeft zich in de afgelopen tientallen jaren namelijk ontpopt tot het meest bekende rugzakken merk. Als je in het assortiment van Eastpak een kijkje neemt, zie je ongetwijfeld de Eastpak Out Of Office naar voren komen. Deze rugzak is namelijk verreweg de populairste rugzak binnen het assortiment. Of beter gezegd; de populairste rugzak ter wereld.

Deze rugzak brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. In dit blogartikel bespreken we graag de belangrijkste voordelen van deze rugzak. Na het lezen van dit blogartikel wil je wellicht al direct een dergelijke rugzak kopen. Dat kan je direct in onze webshop doen!

Ruime rugzak

Een van de voordelen van de Eastpak Out Of Office is dat ‘ie behoorlijk ruim is. Je kunt onwijs veel spullen in deze rugzak kwijt, waarbij je ook nog een laptopvak tot je beschikking hebt. Dit laptopvak biedt plek aan een laptop van maximaal 14 inch. Ook vind je bij de tas nog handige opbergvakjes terug, waarbij het voorvakje met ritssluiting de meest in het oog springende is. Hier kan je allerlei objecten in bewaren, waarbij je alleen de rits open hoeft te doen om bij het object te kunnen. Ideaal voor spullen die je op een dag meer dan eens nodig hebt.

Hoogwaardige kwaliteit

Eastpak is niet zonder reden uitgegroeid tot het populairste merk binnen de wereld van rugzakken. Nee, dat heeft het bedrijf onder meer voor elkaar gekregen door een onwijs hoge kwaliteit te leveren. Ook deze rugzak van het merk is van de hoogste kwaliteit. Dat zie je onder andere aan de afwerking en aan de gewatteerde schouderbanden terug. Over deze schouderbanden kan je hieronder nog iets meer informatie vinden. De schouderbanden zijn in ieder geval een typerend voorbeeld van de hoge kwaliteit van deze rugzak.

Om deze kwaliteit te garanderen, geeft Eastpak zelfs 30 jaar garantie op deze tas. Je kunt dus uitgaan van een bijzonder lange levensduur.

Schouderbanden en rugpaneel

Zowel de schouderbanen als het rugpaneel zijn gewatteerd. Dit zorgt ervoor dat je de tas met onwijs veel comfort kunt dragen. Doordat beide onderdelen van de tas gewatteerd zijn, kan je de rugzak ook prima over één van je schouders heen dragen. Als je de tas over je beide schouders heen draagt, biedt de tas dus ook aan je rug veel comfort.

Bijkomend voordeel van de schouderbanden is dat je deze naar wens kunt verstellen. Wil je de rugzak graag iets lager op jouw rug hebben hangen? Geen probleem! Dankzij de verstelbare schouderbanden bepaal je volledig zelf hoe je de rugzak draagt.

Tot slot willen we nog benoemen dat ook de prijsstelling van deze rugzak dik in orde is. Met de Eastpak Out Of Office geniet je van een veelzijdige rugzak met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Prima om mee te nemen naar school, het werk of een sportclub.