Tassen

De 5 beste laptophoezen voor 14 inch laptops

Laptophoes 14 Inch

Als je een 14 inch laptop hebt, ben je wellicht bewust voor het gemiddelde formaat gegaan. Dankzij dit formaat heb je nog een relatief groot scherm, terwijl je de laptop ook moeiteloos overal mee naar toe kunt nemen. Dat is met name het geval als je een laptophoes aanschaft, zodat jouw laptop altijd goed beschermd is. Een laptophoes 14 inch is in vele soorten en maten te verkrijgen. Wat is nu de beste laptophoes? Wij zijn voor jou op onderzoek gegaan naar de beste laptophoezen voor een 14 inch laptop.

De Case Logic Sleeve 14” LAPS-114 Zwart

Deze laptop is door onze partner, Coolblue, uitgeroepen tot de allerbeste keuze. Voor een bedrag van ongeveer 20 euro ben je al de trotse eigenaar van deze laptophoes. De laptophoes beschermt je laptop tegen lichte stoten en heeft een fraaie, zwarte kleur. Aan de buitenkant van de laptophoes heeft Case Logic voor een nylon band gekozen. Die nylon band beschermt je laptop nóg beter. Al met al een laptophoes met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

De Case Logic Reflect 14” Sleeve zwart

Deze laptophoes, eveneens van Case Logic, is een prima tweede keus. Het voordeel van deze laptophoes is dat de beschermingskwaliteit beter is. Deze hoes valt in de klasse ‘middenklasse’, terwijl de hierboven genoemde variant in de ‘basisklasse’ valt. Daarentegen is deze hoes wel weer iets duurder. Desalniettemin is deze laptophoes 14 inch voor 29,99 euro nog steeds prima aankoop.

De HP 14” Carry Sleeve Black/Silver

Het merk HP is fabrikant van veel uiteenlopende producten op het gebied van computers en laptops. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat zij óók laptophoezen leveren. Deze laptophoes voor een 14 inch laptop voldoet absoluut aan alle verwachtingen. De laptophoes is zwart en heeft aan de buitenkant nog een handig opbergvakje. De hoes beschermt jouw laptop tegen lichte stoten en valt in de beschermingsklasse ‘basisklasse’.

De HP 14” Envy Urban Sleeve

Deze laptophoes van HP is niet te vergelijken met de hierboven genoemde varianten. Dat heeft met de beschermingskwaliteit te maken. Deze laptophoes valt namelijk in de hoogste klasse: de topklassen. Dit is onder meer te danken aan het feit dat deze hoes bestand is tegen waterspatten. Je kunt deze hoes dan ook moeiteloos in de regen met je meenemen. Ook als je wat water over deze hoes morst, hoef je je nergens druk over te maken. De prijs voor deze hoes ligt wel iets hoger: rond de 37 euro.

De HP 14” Reversible Sleeve Zwart/Zilver

De vijfde plek in deze top 5 wordt ook ingenomen door een hoes van HP. Deze hoes heeft een ietwat afwijkende vormgeving, aangezien je de laptop aan de zijkant van de hoes er in kunt doen. Normaliter is dit aan de bovenkant van de hoes. Bij onze partner Coolblue betaal je een bedrag van maar 26,99 voor deze laptophoes.

Naar welke van bovengenoemde hoezen gaat jouw voorkeur? De aanschaf van een laptophoes is altijd aan te raden. Om dit artikel af te sluiten met één handige tip: kijk ook eens naar leren laptoptassen. Daarmee steel je absoluut de show.