Tassen

De 5 beste laptoptassen voor een 17 inch laptop

Laptoptas 17 Inch

Door voor een 17 inch laptop te kiezen, kan je van enkele voordelen profiteren. Dankzij dit formaat heb je namelijk altijd een groot beeldscherm tot je beschikking. Je kunt hierdoor meerdere programma’s naast elkaar open hebben; dat werkt simpelweg onwijs prettig.

Daarnaast zorgen de afmetingen van dergelijke laptops ervoor dat de accu ook groot uitgevoerd kan worden. Dit betekent dat je van een langere accuduur kunt genieten. Ideaal als je veel onderweg bent en graag ook tijdens jouw reizen aan het werk bent. Tot slot is het een feit dat het toetsenbord van een 17 inch laptop groter is. Voor mensen met grotere vingers – of die met moeite typen hebben – is dit absoluut een uitkomst.

Enige nadeel is dat een 17 inch laptop relatief groot en zwaar is. Als je op reis gaat, is het dan ook aan te raden om een laptoptas te gebruiken. In dit artikel richten we onze pijlen volledig op de laptoptas van 17 inch. Dergelijke laptoptassen zijn geschikt voor laptops van 17 inch en bieden de gewenste bescherming. Maar, wat zijn nou de 5 beste laptoptassen voor een 17 inch laptop? Je leest het in dit blogartikel!

Case Logic VNCI217

Ook voor de 17 inch laptops levert Case Logic verscheidene prettige laptoptassen. In onze ogen is de Case Logic VNCI217 de beste keuze voor een ieder met een laptop van 17 inch. Deze laptop heeft een prettige indeling, heeft veel opbergmogelijkheden en biedt de gewenste bescherming aan jouw laptop. Dankzij de extra vakjes kan je ook andere spullen, zoals een notitieblok en je lunch, meenemen in de laptoptas.

QY Laptoptas 2-in-1

Dit is onze ogen ook absoluut een geschikte laptoptas voor een 17 inch laptop. Deze tas kan je namelijk als een rugtas gebruiken, maar ook als een schoudertas. Je kunt simpelweg de schouderband instellen, zodat je op meerdere manieren van deze laptoptas gebruik kunt maken. De tas ziet er fraai uit en biedt meer dan voldoende bescherming.

Samsonite Guardit 2.0

Ook Samsonite mag in dit rijtje niet ontbreken. Deze laptoptas van het merk voldoet aan alle verwachtingen. Het is een rugtas die je naar werk mee kunt nemen dankzij de luxueuze uitstraling. De laptoptas heeft meer dan voldoende opbergruimte en beschermt jouw laptop perfect. Het slimme design, het fraaie design en de opbergruimte spreken stuk voor stuk tot de verbeelding.

Case Logic DLC117

Ook deze laptoptas van Case Logic kunnen we absoluut aanraden. We hebben hierbij te maken met een schoudertas met een speciaal laptop vak. Behalve dit laptop vak vind je nog meer vakken in deze laptoptas terug. Al met al een prima laptoptas 17 inch.

DSTRT Fletcher Leren Business laptoptas

Ben je een liefhebber van leren laptoptassen? Dan kan je niet om deze leren 17 inch laptoptas van DSTRT heen. Deze laptoptas ziet er uiterst stijlvol en chique uit. De tas biedt voldoende bescherming, heeft de benodigde opbergruimte en houdt ook nog eens prettig vast. Deze tas is bij uitstek geschikt voor zakelijke doeleinden.