Tassen

De 5 beste make-up koffers

Make Up Koffer

Vind je het heerlijk om je make-up aan je make-up tafel te doen? Of moet je ook wel eens op een andere locatie je make-up doen? In dat laatste geval is het raadzaam om eens naar een make up koffer te kijken. Met een make up koffer kan je jouw make up op een perfecte manier met je mee nemen. In dit artikel hebben wij de 5 beste make-up koffers op een rijtje gezet.

Nummer 1: VVD Beauty Case

Een make up koffer wordt ook wel eens aangeduid met de term Beauty Case. Dat is ook het geval bij de nummer 1 op deze lijst. In onze ogen is deze Beauty Case van het merk VVD namelijk de beste make-up koffer. Deze koffer is onwijs uitgebreid en heeft meerdere handige opbergvakjes. Je kunt je mascara, oogpotlood en nagellak dan ook op de juiste manieren opbergen en met je mee nemen. Als je de Beauty Case wilt gebruiken, kan je deze op een handige manier openklappen; je hebt zodoende direct toegang tot al jouw make up.

Nummer 2: Mega Beauty Shop Beautycase

Ook deze Beauty Case willen we graag aan je voorleggen. Deze Beauty Case is officieel een make up koffer, maar ziet er uit als een normale handtas. Deze Beauty Case van het merk Mega Beauty Shop is tamelijk luxe te noemen. De afwerking is dik in orde en de koffer heeft handige opbergvakjes. Dankzij het handige handvat neem je de koffer overal mee naar toe.

Nummer 3: Casuelle Make-up Koffer

De twee hierboven genoemde varianten zijn redelijk luxe en zodoende ook redelijk aan de prijs. Dat is niet het geval bij de nummer 3 op de lijst: de Casuelle Make-up Koffer ziet er fraai uit én is gunstig geprijsd. Voor nog geen twee tientjes kan je de trotse eigenaar van dit koffertje worden. In het koffertje kan je al jouw make-up opbergen, waarbij er speciale ruimte is voor je mascara, oogpotlood en make up kwasten. Dit koffertje kan je, dankzij de compacte afmetingen, ook perfect in een fraaie polyester dames tas meenemen.

Nummer 4: MBS Aluminium koffer

Deze aluminium koffer van MBS brengt enkele specifieke voordelen met zich mee. Doordat de fabrikant voor aluminium heeft gekozen, is de koffer tamelijk licht. Je kunt deze dus probleemloos naar elke gewenste locatie meenemen. Uiteraard kan je deze koffer ook op je bureau in je kamer laten staan. Dankzij de verschillende opbergvakken kan je in ieder geval allerlei soorten make-up perfect opbergen. Dit koffertje wordt overigens ook veel door nagelstylisten gebruikt.

Nummer 5: Mega Beauty Shop Aluminium koffer

Ook deze koffer is van het perfecte materiaal aluminium vervaardigd. De koffer heeft een opvallend design; met name de gouden kleur valt direct op. In de koffer vind je handige opbergvakjes om al je make-up – en bijbehorende accessoires – mee te nemen. Als je op vakantie gaat, kan je de perfect in een grote reistas of harde koffer met je mee nemen. Ook op vakantie kan je, dankzij deze koffer, perfect je make up op doen!