Tassen

De beste reistassen op wielen

Reistas Met Wielen

Als je dagelijks met het openbaar vervoer naar je werk gaat, is het handig om een reistas op wielen te hebben. Een dergelijke reis neem je makkelijk met je mee. Handig als je lange afstanden af moet leggen; dat is zeker het geval op bijvoorbeeld Utrecht- of Amsterdam Centraal.

Een ander voordeel van een dergelijke tas is dat je voldoende opbergruimte hebt. Je kunt jouw laptop mee, je kunt allerlei andere dingen mee en je kunt de reistas veilig dicht doen. Veel van deze reistassen worden standaard met bijvoorbeeld een hangslotje afgeleverd. Dankzij dergelijke extra’s kan je met onwijs veel plezier gebruik maken van een reistas op wielen. Maar, zo ver is het nog niet. Nee, je moet uiteraard eerst een dergelijke tas aan gaan schaffen. In dit artikel vertellen we jou graag meer over de beste reistassen op wielen.

Waar moet een goede reistas aan voldoen?

Als je regelmatig op reis gaat, heb je sowieso een handige tas nodig. Dat is het geval bij een dergelijke tas, aangezien je deze tas niet zelf hoeft te tillen. Nee, je kunt de tas makkelijk met je mee laten ‘rollen’, zodat je zelf weinig tot geen kracht hoeft te zetten.

Daarnaast is het ook wenselijk dat de reistas voldoende opbergruimte biedt. Dit is handig in meerdere situaties; als je naar werk gaat, als je naar school gaat of als je naar het buitenland gaat. Bij al deze situaties heb je simpelweg veel opbergruimte nodig. Een reistas met wielen is standaard relatief groot, waardoor je meer dan genoeg opbergruimte hebt.

Het mag duidelijk zijn dat een reis met wieltjes een ideale partner is. Hieronder kan je enkele suggesties van onze kant vinden voor het aanschaffen van een nieuwe reistas.

Eastpak Tranverz S Trolley Seaside Birds

Al jarenlang staat Eastpak te boek als een fabrikant van geweldige rugtassen. Dit merk heeft zich echter ook toegelegd op het fabriceren van reistassen met wielen. Dat hebben ze zelfs met verve gedaan, aangezien deze reistas van Eastpak in onze ogen één van de beste is. Het design is strak, het handvat is stevig en de tas biedt meer dan voldoende ruimte. Je kunt, onder meer vanwege de vormgeving, deze tas ook voor meerdere doeleinden inzetten. Al met al een zeer prettige tas dus!

Eagle Creek Migrate Wheeled Duffel 130L Lake Blue

Ook deze reistas is in onze ogen onwijs handig én goed. Het belangrijkste voordeel aan deze tas is dat je ‘m op meerdere manier met je mee kunt nemen. Je kunt hem tillen, maar je kunt hem ook rollen met behulp van een uitschuifbaar handvat. Dankzij dit voordeel kan je ook deze reistas op wieltjes voor meerdere doeleinden gebruiken. Overigens heb je de keus uit meerdere kleuren; blauw, groen en rood. Ook kan je nog voor een kleinere variant kiezen; deze reistas heeft dan een inhoud van 110 liter.

Naar welke van bovengenoemde reistassen gaat jouw voorkeur? Of ben je meer voorstander van een reistas zonder wielen? Alles is mogelijk!