Tassen

Wat zijn de 5 mooiste leren tassen voor dames?

Mooiste Lederen Tassen Voor Dames

Voor nagenoeg alle vrouwen is hun tas één van de meest favoriete accessoires. Als je in sommige kledingkasten kijkt, weet je ook niet wat je ziet. Sommige vrouwen hebben namelijk het liefst een gigantische voorraad van tassen. Zodoende zijn ze in staat om bij elke outfit een geschikte tas te dragen.

In onze webshop vind je ook meerdere tassen voor dames terug. In dit artikel richten we ons op één specifiek soort tas: een leren tas voor dames. Een dergelijke tas heeft een chique uitstraling en is in veel varianten verkrijgbaar. Hieronder bespreken wij dan ook de 5 mooiste leren tassen voor dames in het kort.

dR Amsterdam Toronto Halstas Red

Ben je op zoek naar een fraaie lederen halstas? Dan kan je eigenlijk niet om deze tas heen. Deze tas is bij ons in verscheidene kleuren verkrijgbaar, waaronder rood en zwart. Persoonlijk zijn wij favoriet van rood, aangezien deze kleur halstas een mooie combinatie met de drukknop heeft. De fabrikant van deze tas is dR Amsterdam; voorheen bekend als H.J. de Rooy Lederwaren. Je kunt zodoende uitgaan van een prima kwaliteit.

dR Amsterdam Toronto Heuptas Black

Hierboven heb je een fraaie halstas van dit merk kunnen vinden, maar deze heuptas mag er ook zeker zijn. Deze tas neemt plek 2 in van onze ranking ‘beste leren tas voor dames’. De tas is van hoogwaardig leder vervaardigd en heeft een chique en stijlvolle uitstraling. De tas valt perfect te combineren met verschillende kledingstukken.

Eastpak Padded Rugzak Cognac Leather

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy lederen rugtas? Dan kan je niet om deze topper van Eastpak heen. Deze tas heeft eigenlijk alles waar je naar op zoek bent. De rugtas is namelijk ook groot genoeg om je laptop (veilig) in te vervoeren. Wat wens je nog meer?

Burkeyly Vintage Scott Briefcase 2 Black

Ook deze lederen laptoptas mag er absoluut zijn. Dit is een zogeheten unisexy tas. Een tas die zowel door heren als door dames gedragen kan worden. Hoe dan ook doe je met deze tas een verstandige aankoop. De tas ziet er fraai uit, heeft een mooie drukknop en is van hoogwaardig leder vervaardigd. Je kunt zodoende genieten van een veilige en prettige tas voor je laptop!

Piquadro Urban Mono Sling Bag Black

Tot slot willen we afsluiten met deze unieke lederen rugtas. Met deze rugtas kan je al jouw spullen, waaronder jouw laptop, op een veilige manier vervoeren. Doordat de rugtas een afwijkende vormgeving heeft, steel je hier overal de show mee. Als je op zoek naar een leuke lederen tas voor dames bent, kan je eigenlijk niet om deze tas heen.

Het aanschaffen van een nieuwe tas is voor veel dames een leuk én spannend moment. We willen je dan ook graag adviseren om de verschillende tassen goed met elkaar te vergelijken. Bepaal welke tassen het meest aansluiten op jouw voorkeuren en ga deze tassen vervolgens met elkaar vergelijken. Veel plezier met je nieuwe lederen tas!