Werk

3 tassen om dagelijks mee naar je werk te nemen

3 tassen om dagelijks mee naar je werk te nemen

Ga je elke dag vol goede moed naar je werk toe? Dan heb je ongetwijfeld ook dagelijks enkele dingen die je met je mee moet nemen. Denk aan een ordner, aan een laptop, aan eten/drinken en aan een notitieblok of iets dergelijks. In welke tas neem je dergelijke dingen nou mee? Wij hebben de drie beste mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Een schoudertas

Een schoudertas is een graag geziene gast in het Nederlandse straatbeeld. Dat is uiteraard te danken aan de unieke voordelen van deze tas. Je kunt de tas over één schouder dragen of de tas zijdelings. In beide gevallen heb je sowieso twee handen over. Je kunt tegelijkertijd dus ook nog met je telefoon bezig zijn of iets vasthouden. In ons assortiment vind je allerlei soorten schoudertassen terug voor zowel mannen als vrouwen.

Een rugtas

Ja, de rugtas blijft uiteraard één van de meest populaire tassen. Een rugtas is ideaal om dagelijks mee naar werk te nemen. Je doet de rugtas op, stapt op je fiets of loopt naar de bushalte en je hebt er verder geen omkijken naar. Bovendien heb je ongelooflijk veel keus uit de verschillende rugtassen. In onze webshop zijn ze in allerlei soorten en maten te verkrijgen.

Een laptoptas

Moet je dagelijks je laptop mee naar werk nemen? Dan is het ook aan te raden om eens naar een laptoptas te kijken. Een dergelijke tas is ongelooflijk handig én beschermt je laptop optimaal. Uiteraard kan je ook andere dingen, zoals je eten en drinken, probleemloos in een laptoptas meenemen. In ons assortiment vind je ook meerdere varianten van de laptoptassen terug. Bekijk direct ons assortiment, bepaal hoe jouw laptoptas er uit moet komen te zien en sla je slag. Het kopen van een tas bij Tassenkiezer gaat snel, veilig en is goedkoop!